Omgeving

Never Underestimate the Joy of Relaxation

ZON, ZEE, STRAND, DUINEN, BOS, ... Zeeland

Misschien wist u het nog niet, maar Walcheren is een fantastische plek om uw vakantie door te brengen! Middelburg, de provinciehoofdstad van Zeeland met haar vele authentieke gebouwen, heerlijk winkelcentrum en de vele cafeetjes, koffietentjes en talloze eetgelegenheden om te genieten van wat er gebeurd rondom u heen. Vlissingen met haar mooie boulevard en zeeschepen die op luttele meters voorbij schuiven, terwijl u uw voeten laat afkoelen in het water… Hoe mooi kan vakantie vieren zijn… En dan het kleine stadje Veere, dwalen door de middeleeuwse straatjes, genieten van het haventje waar de zeiljachten aanmeren of gewoon even met de fietspont het Veerse Meer over. Het kan allemaal!

Of wat dacht u ervan om gewoon de fiets te pakken en kris kras door de vele polderweggetjes verrast te worden door mooie plekjes, gewoon onderweg een bakje koffie met misschien wel een lekkere Zeeuwse bolus… en dan de terugweg naar de camping via de duinen en bos. Voor een impressie van onze camping kunt u kijken op de pagina foto’s

Praktische zaken, want een gewone boodschap zal ook wel eens moeten gebeuren, toch?

  • Vlakbij de camping op ongeveer 1,5 kilometer fietsafstand richting Middelburg vindt u in de Stromenwijk een Aldi, Spar, een Chinees restaurant en een snackbar. Er bevindt zich ook een RABO-pinautomaat.
  • In Oost-Souburg, net over het kanaal en een kleine 3 kilometer fietsen vindt u diverse winkels met op zaterdag de markt.
  • Op 2,5 kilometer van de camping vindt u in de wijk Papegaaienburg een Lidl, Jumbo, warme bakker, de Zeeman en een apotheek.
  • Op ruim 2 kilometer afstand, pal aan de Nieuwe Vlissingseweg (de weg evenwijdig aan het kanaal) bevindt zich de AH-XL met een Blokker, Etos e.d. Ook bevinden zich hier diverse autobedrijven, een Praxis en kampeercentrum Mechielsen, waar u ook uw gasflessen kan laten vullen.
  • Op vrijdag is het in Vlissingen koopavond en markt.
  • In Middelburg is zowel de markt als koopavond op donderdag.
  • Er valt natuurlijk nog veel meer op de schrijven, maar met Google en uw smartphone bij de hand kunt u veel meer ontdekken dan wij op deze website kwijt kunnen. Maar als u van zoetigheid houdt willen we u één ding niet onthouden… Neem een keertje de moeite om in Koudekerke bij Bakkerij Koppejan aan de Kerkring binnen te stappen en een lekker brood, Zeeuwse Bolus of iets anders waarvan het water u in de mond loopt te kopen.

Escape to nature and create unforgettable memories