Minicamping d 'Abeele
Never Underestimate the Joy ​of Relaxation

OVER

Minicamping d' Abeele bestaat sinds 1975 en heeft totaal 25 plekken waarvan 20 ruime kampeerplaatsen verdeeld over twee veldjes voor de caravan, camper of tent. daarnaast is er een trekkersveld met ruimte voor 5 trekkerstentjes.

Hoewel de boerderij niet meer in bedrijf is, staat de camping nog steeds midden tussen alle bedrijvigheid en wordt er direct achter en naast de boerderij allerlei biologische groenten geteeld.

Bij de camping horen ook diverse dieren, zoals bijv. kippen, eendjes en inmiddels de 2 shetlanders "Pepper & Jip" Die 2 zijn een beetje eigenzinnig, maar diep in hun hart grote schatten!

Met uitzondering van de trekkersplekken hebben alle plekken elektra en zijn er verdeeld over de camping 3 watertappunten. De camping is autovrij en hebben we de beschikking over voldoende parkeergelegenheid.

Naast de camping runnen we een gezinshuis, samen met onze eigen kids wonen er nog 4 kids in ons huis die ieder hun eigen "rugzak" hebben. Wilt u hier meer over weten verwijzen we u naar onze website voor meer informatie.


RECEPTIE

Als u aankomt op onze camping ziet u vrijwel direct het bordje met "Welkom op d'Abeele" aan de rechtergevel van de voormalige schuur. Hier kunt u zich aanmelden bij aankomst.

Wilt u een rondje gaan fietsen? Een routekaart ligt voor u klaar. 

Hebben de kippen hun best gedaan, dan kunt u een eitje kopen voor een lekker ontbijtje!

En natuurlijk kunt u hier ook terecht voor allerlei vragen, we doen ons best om u een heerlijke vakantie te bezorgen!SANITAIRRUIMTE

In de sanitairruimte bevinden zich drie douches, twee wastafels en vier toiletten. Het gebruik van de sanitaire voorzieningen is natuurlijk bij het kampeertarief inbegrepen. 

Voor de kleintjes is er een commode met aankleedkussen aanwezig.
Aan de campingzijde van het gebouw bevinden zich twee urinoirs.

Er zijn twee aanrechtblokken voor de afwas en een koelkastje voor tentkampeerders.

En wilt u tijdens uw verblijf toch een was draaien? We beschikken over een prima wasmachine (wastabletten tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie) Voor kleine wasjes staat er een centrifuge bij het keukentje.

Aan de buitenzijde van het gebouw is een wasbak om groente schoon te maken. Verder staan er bakken voor oud papier, glas en lege batterijen. 

RECREATIERUIMTE

In de recreatieruimte hebben we heerlijke hoekjes gecreëerd waar u zich terug kunt trekken om lekker een blaadje te lezen of een goed boek!

Ook kunt u er tafeltennissen, biljarten (of was 't nou poolen...:-)) en tafelvoetballen.


Ook liggen hier folders, recreatiekranten e.d. om u een idee te geven wat er allemaal te doen is in het mooie Zeeland.

Aan de straatzijde is het chemische toilet. Daar staan ook de huis-, GFT- en plastic-afvalcontainers.

OPENBAAR VERVOER

De bus stopt op ongeveer 800 meter van de camping.

Maar ook de trein is een goede optie om bij de camping te komen of er juist een dagje op uit te trekken.

Afstanden verschillen treinstations:

- Oost-Souburg: 3 km  

- Middelburg: afstand 4 km
- Vlissingen: 5 km 

Met de ferry bent u in een mum van tijd in Zeeuws-Vlaanderen. Een overtocht van 20 minuten wat op zich al de moeite waard is om een keertje te doen!

En als die allemaal buiten dienst zijn hebben we de paarden nog...
Nee hoor, dat is een grapje...;-)


MINICAMPING D'ABEELE IS LID VAN VEKABO NEDERLAND

 
 
 
E-mailen
Bellen