Minicamping d 'Abeele
Never Underestimate the Joy ​of Relaxation

Welkom op Minicamping d'Abeele!

Minicamping d'Abeele is een kleinschalige, gezellige camping op het prachtige schiereiland Walcheren in de provincie Zeeland.Totaal beschikt de camping over 25 plekken, waarvan 21 ruime, goed beschutte kampeerplaatsen met een elektra-aansluiting (10 ampère) voor de caravan, camper of tent. Ook beschikken we over een veld met 4 (gedeelde) plekken voor fiets- of wandelkampeerders.

Op het gehele terrein is goed WiFi-bereik.

De beide kampeervelden zijn zoveel als mogelijk autovrij, en natuurlijk beschikken we over goede sanitaire voorzieningen.

Het is er heerlijk genieten voor jong en oud!

De camping is centraal gelegen in een rustige, landelijke omgeving tussen Middelburg en Vlissingen. Het ligt dichtbij bos, strand en zee, waardoor het bij uitstek geschikt is voor fiets- en wandeltochten vanaf uw standplaats. De afstand naar het dichtstbijzijnde strand is slechts 3 kilometer!...


Maar ook vlak in de buurt zijn prachtige wandel- en fietsgebieden waar u uw ogen uitkijkt, en dan pas beseft hoe prachtig deze mooie provincie is.

Middelburg en Vlissingen met hun vele attracties en evenementen liggen op 1 kilometer afstand van de camping.

De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 5 minuten fietsafstand.

 Behalve zon, zee en strand hebben wij natuurlijk nog meer te bieden.

Zo is er op een goede overzichtelijke plaats een speeltuintje met o.a. een glijbaan, schommels en een grote trampoline. 

Er zijn skelters waarmee de kids over het terrein kunnen crossen. 

Direct achter de camping bevindt zich het overdekte Vrijburgbad. Een leuk zwembad voor jong en oud met een mooie glijbaan, stroomversnelling en een groot wedstrijdbad.


Graag tot ziens op Minicamping d'Abeele!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram